sjuk

Cha cha. Förlåt för en dålig uppdaterning. Men jag har haft fullt upp och sen blev jag sjuk. Har stannat hemma två dagar. Är jätte förkyld och ont i halsen.  Jag vet nog varför jag blev det för jag skrek så mycket på Eric Saade när han var med i Eurovitison (stavning) jag älskar honom. Känner mig lite bättre idag. Aja men nu ska jag vila mig lite så jag kan vara med på genrepet imon (dansen).  Pusss


solen!

Cha cha. Gud vad jag är glad just nu. Det kan nog vara för det fina vädert vi har fått. Har precis duschat och ni bär det av till bästa Melissa och sen till Sjön. Kanske blir ett dopp vem vet? :P Så fint väder är det, att man kan bada. Gå ut och njut av detta fina väderet vi fått, tack. Hejdå puss och kram!

glassbåten

Cha cha. Kom nyss hem från glassbåten. Det var gott med lite glass, Men dock kunde det ha kunnat varit lite varmare tycker jag. Jag satt och frös när jag åt glassen. Nen nu blir det sims.


8/5-11

God eftermiddag. Nu ska jag berätta lite om filmerna. Vi börjar med Winter's Bone: Den handlade om en 17 årig tjej som tar hand om sina små syskon och sin Mamma. hennes Pappa har försvunit och om hon inte hittar honom så tar polisen deras hus, dom är fattiga. Jag tycker den var bra och jag rekomenderar den. Den andra hette ju the phantom: Den handlade om en kille som ärver en dräkt av sin Pappa och han ska jaga den som hyptnoserar hela staden typ. Asså den var så spännade och läskig. Det var en som liknade en människa från en skräck film usch.   Men jag rekommenderar den verkligen.

trött!

Hejsan igen. Jag måste bara skriva att dom filmerna jag hyrde var JÄTTE BRA. Jag berättar om dom imon. Nu blir det sängen, blir så trött när jag har kollat på film. God natt sov gott. :)

film!

Hejsan allihopa. Har nyss kommit hem från att ha varit i stan med Mamma. Fixade avslutningskläder och det blev en klänning och en jacka som jag ska ha på mig. Sen fick jag hem två par tröjor och ett par öronhängen. Snart blir det mat och det blir lövbiff och ris. :)  Sen blir det film vi ska se på två filmer, den ena heter: Winter's Bone, och den andra heter: The Phantom. Berättar mer om filmerna sen när jag har sätt dom. Ska säga om jag rekomenderar dom eller inte. Får inte äta så mycket godis idag har ätit en paj i stan och igår åt jag jätte mycket kakor och sånt. Så det blir nog bara lite popcorn och läsk för min del. Måste ju ha något till filmerna? Ha en superduper bra lördag. :) <3

 törja: cubus    korta leggins: shack matt   skor: converse

tråkigt!

Hejsan. Jag har jätte tråkigt. När mamma kommer hem så ska hon förhöra mig på läxan.  Jag väntar på att Big brother ska börja. Kollar ni på det? Vilken tycker ni ska vinna?  Själv tycker jag att GURKAN <3 eller KATARINA<3. Jag har så här tråkigt just nu:


  Asså jag måste visa er en bild på mig när jag är tjock.  Jag har ju iphone och där kan man göra en tjock på bilder. Asså jag skrattade så jag började gråta som jag såg ut.  Ska jag lägga upp den här på bloggen? :)


3/5-11

Hejsan. Har inte något specielt att skriva, ville bara uppdatera bloggen lite. Klockan 7 tar jag mig till skolan igen för utvecklingssatmal. Hoppas det går bra? :O :P. Ja  det kommer det nog hehe.  Vädret gillas ju absolut inte just nu. Det bara regnar? Konstigt att vädret kan ändra sig så snabbt. Vad har ni för plander idag då? :)


Valborg.

Cha cha allihopa. Haft en bra Valborg? Det har iallfall jag haft. Lite sent att berätta det nu men igår var jag ute med melissa lite och idag skola och plugg. Men kan berätta den lite nu jag var iallfall hos Melissa och vi grillade med hennes familj och jag och min mamma. Sen stack jag och Melissa till majbrasan och kollade på den riktigt mysigt sen var vi ute lite också. Aja det var det jag hade och berätta just nu men jag lovar att det kommer ett inlägg imon också :) <3  Nu plugg. :( Puss vi ses imon. 
 SÖTNOSEN MELISSA :) <33