fler bilder!äntligen!

Hej bloggen! Nu har jag äntligen laddat ner alla bilder från min kamra. Så nu kommer lite bilder. Några från Bosnien för 1 år sen. Sen lite från min skolavslutning. Och imån kanske jag kan ta från när jag var avril och julafton och såklart nyår men det för ni vänta tills imon:!!! hehe puss och kram er bästa ines


tråkig dag!

Hej alla! Ska bara säga det var trevligt igår. Vi åt mat och sen spelade vi spel roligt. Och så klart åt vi efterrätt så gott.Man är så trött idag.Har så tråkigt just nu men det är ändå skönt och sitta i soffan och slappa. Aja har inget mer och skriva om idag! ha det bra. puss och kram er ines!  


glad midsommar!

Vill bara säga glad midsommar allihopa! Idag bler det väl att fira midsommer med melissas familj och jag och mamma. Så roligt. Men det gör vi på kvällen. För snart ska jag och melissa gå och kolla på när dom reser midsommarstången. Så ha en skön dag och njut  av allting puss och kram er bästa ines!


18 juni!

Hej alla mina tittare! Igår var jag ju på disco. När vi kom ditt var det helt dött. Sen gick jag och mina kompisar och köpte godis och cola. Sen gick vi ut. Och när vi kom in gick jag upp på dansgolvet och dansade som kom mina kompisar med upp.Så det var vi som gjorde så att det blev jätte roligt.  Sen så kaxade vi med några andra tjejer. Jag har tat bilder men dom blev helt svarta så det kommer inga. fölåt! men ni får i alla fall höra hur kul och mysigt vi hade det:!


mysig dag!

Hej alla! Idag har jag haft så trevligt med bästa mormor.Vi har varit hos mormor kompis hon bor jätte fint och hon har en katt och en hund jätte söta. Nu ska jag iväg till ett disco i edenryd! så vi ses imorgon. då kanske det kommer lite bilder ifrån discot också. hejsvejs!

17 juni

god morgon bloggen! Idag så ska jag carro och mormor cykla ner till min mormors kompis. Hon bor i gualöv. Jag har inget mer att skriva just nu men det kommer mer senare idag! Ha det bra!!

en dag i solskenet:)

Hej bloggen! nu kommer lite mer och när vi cyklade. Jag och carro stack till apoteket först. Sen stack vi till mormor för att hämta memo.Sen stack vi till bryggan och tog lite kort och carro filmade oss:) Sen har vi spelat lite strandtennis:) så kul  men just nu så ska jag och carro ligga och sola och vila. hejdå ses ikväll då kommer kanske mer !!!!:)

ut och cykla!

Hej bloggen! Idag så ska jag ut och cykla med Carro Memo. Vi ska ha en jätte trevlig dag i solskenet. ni får höra mer senare ida:)


Välkommen till min nya blogg!