:)

så här ser man ut denna dagen sista 2011 dagen. hejdå 2011 och hej 2012 :)

Nyår

Äntligen så är det nyår och klockan 00:00 är det ett nytt år helt otroligt. Nyår firas idag med fina vänner och vi ska va hos Andrea och äta och bara vara där och fira och sen kolla på dom fina raketerna så jävla fint och massa bilder blir det. Ni kommer få se hur jag ser ut idag. Men nu ska jag leka med lilla Kitty och fixa håret och sminket och packa för ska sova där. Men ni får ha ett toppen dag och hoppas ert åt kommer bli toppen. Gott nytt år alla fina människor!!! :)


4:advent

Hejsan. Förlåt om jag inte skrev igår men var i Lund med Andrea och Melissa. Och sen när jag kom hem var jag så trött att jag la mig på soffan och tog datan och kollade på julkalendern och sen somnade jag. Så jag orkade inte skriva sen för såg på Harry Potter som gick på 3 :) men idag är det 4:advent och det går sååååå snabbt. Och nu snöar det här i lilla byn. Så mysigt eller vad säger ni? :) idag ska jag och mamma kanske köpa en gran det blir en plats gran för att vi har ju katt. :)


fredag

Tjena, Ingen rolig fredag idag finns verkligen ingenting att göra. Jag tråkar som fan och snart vet jag inte vad jag ska ta vägen. Men får väl sätta på en film eller spela sims eller något. För imorgon sticker jag iväg med mina vänner till lund. Vi ska ha lite mysigt och shopping kanske det blir där med när man ändå är där hahahha. Vi får se hur det blir, det blir ialfall mysigt. Jag vill bara skriva mer för jag har så tråkigt. ni ska få lite bilder,. Och sen har jag en stor finne på näsan så kan inte ta några bilder sen har jag varit jätte arg idag har haft PMS hahahah. Fast mest på dom jobbig människorna i skolan. Asså på matten var det ju typ krig. Vi spelade spel och så blev det typ kaos. Hahah men nu så måste jag sluta annars kommer jag skriva allt om mig och vad som har hänt hahha. Puss på er :)

15 december

Hejsan. Har nyss duschat väldigt skönt kan jag säga när man har fettigt hår. Idag har jag varit med min fina melissa, vi var på böckmans och fikade. Sen var vi ute och sen hem till mig. Och där hade vi så kul. Kan bara säga att jag har kanin till kompis Asså hon äter en morot som en kanin och då skojar jag inte. Video kanske kommer imon eller någon dag ska först höra med henne. Får åka till mormor och duscha för vi har inget varm vatten vatten saker gick sönder men imon har vi varm vatten. Så nu sitter jag här med min mormor och tittar på tv och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Men vi ses puss på er gullepluttar!!! :)


happy gift

hejsan igen. nu ska jag bara säga att jag är med i en tävling på http://helenaskvarter.blogg.se. där du kan vinna ett present kort på 200 kr på happy gift. så va ni också med där riktigt kul :)

frisk

Hejsan ville bara säga att nu är jag frisk igen. Jag har varit i skolan idag och ingenting roligt har hänt idag. Idag när jag hämtade posten såg jag att vi hade fått ett brev från polen från våra släktingar. Det var ett julkort, åå så gulliga dom är. Men nu ska jag chilla lite innan jag hoppar in i duschen. :) Puss på er!

13/12-11

hejsan. idag mår jag faktiskt bättre. febern är väck och illa måendet kommer bara iband men det har blivit bättre. nu sitter jag här och pluggar och lyssnar på musikhjälpen. jag pluggar för att idag skulle vi lämmnat in ett arbete i skolan men jag var ju inte där och om jag ska till skolan imon så får jag ju lämmna in det imon så därför får jag nog börja. det är lucia idag!! så mysigt hade velat åka ner till byn eller till kyrkan idag och kolla på lucia gänget men är ju sjuk och vill inte komma dit och se ut som ett skrämmande spöke det är ju inte halloween. hahahahahha, energin har inte kommit helt än men snart så jävlar känner jag att jag börjar få mina krafter igen. jag går runt hemma och äter massa sötsaker brukar man vara sugen på sånt när man är sjuk? hhahahahahah. men nu måste jag börja plugga igen och sen kanske jag hoppar in i duschen eller något sånt

Sjuk

Hejsan ligger i soffan. Är sjuk usch vad jag hatar och vara förkyld och har ont i halsen,mår illa,har lite feber och sen så darrar jag hela tiden. Jag har nyss tittat på en film och nu tänkte jag att jag ska sova lite eller så sätter jag på en film till. Men jag kanske inte uppdaterar så mycket dessa dagarna mår ju inte alls bra. Men hoppas ni får en bra dag. Pussss på er


SHOW

Igår hade jag dans show och det var roligt och det gick bra. publiken var toppen och sånt älskar jag!! Men däremot idag så är jag helt slut. Vaknade halv 10, ni ska få se en bild på hur jag såg ut också igår. Sen satt jag på en film och åt frukost för att få lite energi fick jag någon energi tror ni? Nej det fick jag inte. är helt jävla svag och denna jävla förkylningen tar knäcken på mig. Tog nog i för mycket igår och det är ju inte bra när man är förkyld men vad gör man inte för sin publik, hahha. Aja men nu ska jag försöka få lite energi. Det blir nog att jag sätter på en film istället hahahhaha. Hejdå och hoppas ni får en bättre 3:advent idag. Puss

genrep

Hejsan. Klockan 5 drar jag till genrepet med en jobbig förkyldning :( Aja snart är det iallfall jul och idag är det lucka nio :) Och jag är med och tävlar i lucka 9. Hejdåå! http://fashiontwisted.com/ det kommer kanske ett mobilinlägg sen också :)

kläder

Testar mina scen kläder inför lördag! Och här får ni ett smak prov mina kära läsare :) <3

Stan

Då drar jag vidare in till stan. Och där blir det shopping till dansen på lördag. B.l.a lösögonfransar och ett svart linne :) ni får en bild på mig och mitt hjärta Andrea på spanskan idag :) hejdå puss och kram!


7/12-11

Hejsan min sötisar. Nu är jag hemkommen från skolan vi har varit på brandstaionen idag. Klockan 20:00 drar jag mig vidare till dansen vi har show på lördag. Men nu ska jag också säga att jag med i en tävling. Hoppas ni också kommer bli det nu när jag länkar det. http://fashiontwisted.com/2011/december/lucka-7-klippdockorna.html#comment

nu kör vi!!

Hejsan mina kära läsare. Som sagt så ska jag börja igen och nu menar jag detta. Åsså nu kör vi läsare!! Jag kan börja med att berätta att jag är så taggad att det är december och det är snart jul och lite snö har fallit i vår lilla by, känns så mysigt! Det är det jag ville säga i detta inlägget det kommer ju mer. Men vad vill ni se i denna bloggen? lite tips snälla!!! Sen så ska jag fixa ny header och kanske design. Vi får se! Men nu kör viiii!!!!!!! Är äntligen igång. man får ju ta på sig sin vara scarfs det är ju jätte kallt nu för tiden!