30/1-11

Cha cha. Sitter och tittar på film. Idag har jag bara slappat, imon är det skola. Hoppas ni har haft en bra söndag och helg. Jag har faktiskit inget mer att skriva så ni får ha en fortsatt trevlig söndag. :)


ny slingad och klippt!

Cha cha bloggen! Nu har jag precis kommit hem från att ha varit i stan och slingat och klippt mig det är ju inte första gången men det blev blont och jag är riktigt nöjd. Tack Robban, ( min frisör). Fick hem lite kläder med ;). Gjorde nyss te så nu ska jag dricka det och ta en kaka som jag bakade igår ;) Ha en bra lördag så ses vi imorgon. kramm:)


bilder!

Cha cha bloggen! Sitter här i sängen ny duschad och fixad eller inte helt har sminket kvar. Har precis tagit lite bilder jag lovade ju att jag skulle visa er mina glasögon så här kommer dom sen skulle jag visa klockan och den är också med. Har ett  nytt halsband också så tog kort på det med. Snart ska jag be ge mig till Melissa. Ni får ha en bra lördagskväll. kram cha cha:) <3 obs har inget smink!


19/1-11

Cha cha bloggen! Just nu sitter jag här och har precis snackat med Melissa i telefon. Sitter och väntar på glee som är på tv11. Det är så bra liksom. ha det gött, så ses vi imon. Massa pussar och kramar till er som kommenterar det är verkligen roligt. :) <33 cha cha :)

!!

skojar , älskar dej :D
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
/ cajjjjjjji


!

hej, cajsa här.
ines är en fjortis :D

18/1-11

Cha cha bitchers! Kom hem för typ en timme sen, ska typ plugga sen liksom. Men jag vill bara skriva lite. Måste fixa så att ni får se mina nya glasögon och min klocka liksom. Men ha det gött. CHA CHA!


cajsa!

Cha cha! Just nu så sitter jag här hemma med Cajsa, hon ska sova hos mig.Har precis stängt ner sims och vi båda sitter här vid varsin data. Idag får ni två bilder på mig som jag tog igår.


cha cha

Cha cha bitchers! sitter här med Melissa,Cajsa och Nora. Vi har gjort massa,men just nu sitter vi och ska försöka hitta på något. Men ha det gött cha cha!:)

cha cha!

Cha cha bitchers!! Idag har jag varit i Sölvesborg.Min klocka har också kommit jag typ älskar den liksom;) Den är skit snygg liksom. Aja idag fåt ni ingen bild men snart kommer många bilder ska köpa en kamra så ja ;) < ska nog börja videoblogga med så ni måste följa bloggen ;)

11/1-11

Cha cha bloggen! Idag har jag varit i skolan och vi fick liskom så mycket läxor liskom:P, vårt nya schema är inte något bra heller liksom.Men nu får ni ha en bra kväll ha det så bra cha cha pussssssss!!! cha cha cha cha;););););)

sommaren!

Cha cha bloggen! Förlåt för att jag inte skrev igår det blev bara så mycket med planiring över sommaren,ska  ju åka iväg i sommar så vi kollade på biljeterna. Så jag har varit helt inne i det. Vi ska åka till Canada och USA, i Canada ska vi på bröllop:) längggggggggggttttttttttttttaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr :) så här kommer jag Canada och USA :)))))


5/1-11

Shuuuuuuu breeeeeeee!! Idag har jag varit med Eldin jag har passat honom nästan hela vecka. Imon ska jag hem för jag har varit hos Pappa i två veckor snart så imon ska jag hem till Mamma, snart ska jag hoppa in i duschen. ni får ha en bra kväll så syns vi imorgon mina sötisar. Krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):)hoppas bilden duger :) <3


bloggen!

Hejsan! jag har en fråga och det är  vad vill ni att min blogg ska handla om? Vad jag ska skriva och sånt, skriv gärna. :) Hejdå!