Våren

Hej på er! Jag är så glad idag för när jag vakande imorse vad det ljust ute och skönt inte kalt längre. Känner verkligen att vår känslorna kommer nuuu! Åå så mysigt med vår äntligen. I helgen blir det att shoppa i Malmö. Men nu ska jag börja plugga, sen byter jag om till dans kläder för ska iväg och dansa klockan 8 puss och kram!


dagens

hej på er. kom hem från skolan för en timme sen, och nu sitter jag här och dunkar musik. ni ska få bild på min dagens outfit. tröja: bikbok jeans: cubus ear cuff: style by tyra. kofta: hm

Malmö

Hej. Innan jag åker hem från pappa tar vi en sväng till Malmö. Igår hade jag kul med mina kusiner vi åt pizza och handlade lite godis och popcorn sen när vi kom hem lekte vi och sen när Adi och Dino stack hem. Var det jag och Eldin kvar vi kollade på en film som var riktigt läskig och samtidigt sorlig, satt typ och grät Hahhaha. Puss och kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1212659/images/2012/pic_191063980.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1212659/images/2012/pic_191064005.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1212659/images/2012/pic_191064025.jpg" class="image">


Träning

Hej! Nu är jag på väg till gymet med min låsas mamma . Ska gå på löpbandet lite hade jag tänkt. Men nu är vi framme så skriver med sen och allt puss i och kram:)


Ute och gått

Hej. Nyss kommit hem efter att ha varit ute och gått med min låsas mamma. Ska snart hoppa in i duschen och tvätta av mig snabbt sen imorgon bitti tar jag håret och allt annat. Imon ska mina kusiner sova oss mig, så vi ska ha det kul och sånt riktigt fredags mys. Snart börjar ju big brother så blir väl att sätta sig framför tv efter jag har duschat av mig lite. Sen ska jag sova för är riktigt trött efter att ha lekt med kusinerna. Så vi ses imorgon. Puss och kram och godnatt


Prinsessa

Hej. Kom till mina kusiner för ungefär en timme sen. Inatt födde ju Victoria en liten prinsessa så roligt för både henne och Daniel. :) idag blir det att vara med mina kusiner och imon kanske blir det bio med dom. Puss och kram


Trött

Hej på er! Ligger här i soffan hos pappa och väntar på big brother ska börja, sen går jag och lägger mig är jätte trött efter att ha bakat och pusslat och spelat och kollat på film och lekt och bara haft kul med mina kusiner. Men nu säger jag god natt så ses vi imorgon. Va bara lite fakta ni fick på vad jag gjorde idag. :)


Halmstad med kusinen

Hej på er. Sitter här i soffan med min kusin dino och snart sticker vi till buss stationen och den tar oss till Halmstad och där ska vi gå lite i stan och så. Idag är det ju också semla dagen kanske blir att göra semlor med kusinerna vi får väl se. Här han ni en bild på mig och en på min kusin. Hahhah. Puss och kram och hoppas ni får en bra tisdag :)


Halland/pappa

Hej på er. På väg till Halland för att åka pappasen, och där stannar jag en hel vecka. Ska bli riktigt kul att få träffa alla. Bilder kommer kanske komma upp och sånt. Har inget mer att säga förutom att ni får ha en bra måndag. Känner att detta är en bra start på sportlovet. Puss och kramar från glada Ines!


alla hjärtans dag! <3

Hej på er alla.Llite sent och säga detta men bättre än aldrig, Ville igentligen bara säga glad alla hjärtans dag mina sötnosar. Det är idag ni ska vara med era kära och nära.Ssjälv va jag med mina fina vänner och vi var på ett cafe och tog en fika väldigt mysigt, Men min ena vän nora är sjuk så tråkigt :( men hon får krya på sig! sen har jag suttit och druckit te och ätit gelehjärtan med mamma. Så själv har jag haft en toppen dag fast jag inte har en kille, forever alone, men igentligen ska man inte klaga för jag har mina vänner och familj. (klagar ibland att jag inte har kille så ni vet) hahaha, men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så syns vi imon. Puss och kram!

Sorterat och slängt

Hej på er. Är nu klar med att sortera och slänga gamla saker/kläder. Rätt skönt men ändå sorligt i med att några av som klädena var mina favorit kläder, men men. Är helt slut nu. Men ska nig ta och fixa mig snart och kanske ut och fota mina söta katt i snön hon är så fin hon älskar snön! Isåfall kommer bilderna upp här antingen ikväll eller imon. Men ni får ha en trevlig söndag. Vissa älskar ju söndagar men det gör inte jag. För man gör ingenting. Det är rätt skönt det också men tråkigt. Sen måste jag till stan med och shoppa sönder, ska nog börja gyma (stavning). Igår hade jag super trevligt med min fina familj. Jag bara älskar min familj dom är helt toppen. Först åt vi god middag som min mobrors tjej gjorde. Sen började melodifestivalen så då satt man sig i soffan och fick en muffins med grädde och hallon på som min moster hade gjort. Sen blev det massa gott gott, chips,dipp,godis,ostbågar. Jätte trevligt var det, och nummer 6 var sjukt bra! Här kommer lite bilder.


Melodifestivalen

Hej på er. Snart drar jag till min mobror hans tjej där vi ska titta på melodifestivalen med massa gott gott och mys, min moster och henes kille kommer också så det blir jätte mysigt att få vara med familjen och bara mysa framför tv.

Torsdag

Godkväll. Nyss duschat, har inget att berätta typ så det får bli lite om idag. Jag va ju i skolan och vi hade ju prov kändes bra iallfall, sen så stack jag och Melissa hem till mig och va här och hade jätte kul som vanligt. Imon har vi matteprov men det är ändå ingen ide att plugga för kommer ändå få ig hahhah, usch. Börjar bli förkyld med åå vill verkligen inte bli sjuk innan eller på sportlovet för då ska jag nog till pappa och träffa alla. Men ni får ha det så bra så ses vi imon och då hoppas jag att jag har mer att säga. Hejdå!


Prov

Hej på er! Nu sitter jag hör i myskläder och pluggar inför so provet imon,kan faktiskt lite och ikväll innan jag lägger mig ska det sitta! Sen så väntar jag också på att klockan ska bli 8 så jag kan dra till dansen. Men nu måste jag fortsätta med plugget så vi ses imon puss.


Måndag

Hej på er! Inte skrivit något idag för har sovit hela dagen har varit hemma idag har haft ont i magen och illamående igen :( usch det blir typ alltid så på vintern att jag mår illa och känner typ för att spy men sen på kvällen blir det alltid bra. Sen har jag pluggat lite idag med nu på kvällen inför mitt prov och ja kunde det innan så får hoppas att jag inte glömmer det till imorgon. Sen för något timme sen fick jag en sån jävla huvudvärk att jag nästan svimmande nej men usch så gick och la mig i sängen tills nu. Och därför tänkte ja ta och duscha mitt hår och hela mig. Men hoppas ni haft en bra måndag jämfört med mig. Puss


Söndag

Hej på er. Ligger i sängen och väntar på min att min kamera ska ladda klart för jag hade tänkt och kolla på videon som jag och en vän har gjort och om dom inte är jätte pinsamma så kanske dom kommer upp här! Igår var det melodifestivalen Asså jag tycker inte det var så jätte bra med men men, får hoppas att det blir bättre nästa vecka :) idag blev det plugg inför mitt prov på tisdag no prov i sexuallkunskap. Hahhaha men nu ska jag chilla lite till. Vad gör ni en sån här tråkig söndag? Puss på er, ni får en bild när jag var i Italien för två år sen tror jag det var,
tycker den var rätt härlig. :)