blödning

Hejsan, Igår åkte jag in till vårdcentralen och dom sa att jag skulle åka till sjukhuset och röntga den så jag gjorde det. Och det visade sig att det var en blödning i foten.:( Nu betyder det att jag får vila den och ta Ipren varje dag till det går väck. Imon har vi elverfri dag och det betyder att vi ska Vatcinera (stavning) min kisse misse. :P Aja senare idag ska jag på dansen ska ju inte dansa men ska kolla och skriva in mig. Kom hemfrån skolan för en timme sen och tog lite mackor och Ipren, vatten och ett daim och satt mig i soffan och kollade på vänner. Nu ska jag kanske spela sims eller vad säger ni? hehe kanske ringer Melissa och se vad hon ska hitta på idag kanske hon och jag ska va ikväll och sova vi får väl se.<3

foten.

Hejj. Ja jag är hemma från skolan. Det är sjukt hur ont jag har i foten. Jag kunde inte stå upp. Kändes som jag bara tappade balsen. Så det blir att vara hemma idag och vila upp den innan vi ska paddla med klassen. Asså om det inte blir bra till torsdag tror jag att jag ska till sjukhuset. Men det får vi hoppas att jag inte måste. Har nyss tittat på en film och nu vill jag titta på fler filmer.


fullt upp!

Hejsan! Nu sitter jag här med en stukad fot, klantigt ja jag vet? :O Har haft en toppen helg med Melissa var så roligt att träffa henne och hennes familj heheh.  Valparna var jätte söta ska lägga in dom någon dag. Min mamma fyllde år igår så vi firade henne. <333 Men nu ska jag vila min fot och titta på tv. Det blir ingen tandlärkare för min del imorgon utan vi fick boka om den för Mamma jobbar och jag kan inte cykla dit själv för jag har så ont i min fot.  Puss på er och hoppas att ni har haft en bra helg och att ni är friska och inte stukat något som lilla jag har gjort. :P <33

:)

Sa ju att jag skulle skriva imorse.  Sitter  och dricker min TE i min New york mugg som jag köpte där. ;) Och samtidigt sitter jag och snackar med mitt hjärta Melissa i telefon. Snart ska jag duscha och sen ska jag sticka till Melissa och va med henne och sen ska vi kela med deras valpar ååå. Men nu måste jag hoppa in i duschen så jag kan sticka hem till henne. :) Här kommer en bild på mig nu när jag dricker från muggen jag har täckt mina ögen dom ser ju förjälvliga ut när jag har vaknat hahahahah... :P

JAAAAAAAAAAAAA!

Hej, Melissa har kommit hem nu och det känns toppen för både henne och mig. ;)  Det blir att sticka hem till henne imorgon :) Åå vad glad jag är!! :) Men först behövs lite sömn innan man kan dra till henne hahahaha...  Jag hoppas ni har haft en bra Fredag, för det är ju Lördag nu.  Hhahaa. Men nu säger jag godnatt och sov så gott allihopa så ni också orkar med denna Lördagen ;) Det kommer jag iallfall göra fast jag lägger mig sent ska ju va med mitt hjärta Melissa ;) hahaha då orkar jag allt. Ses imorgonbitti jag skriver när jag vaknar jag satt klockan på 9!! Så det blir nog ett inlägg vid den tiden får vi hoppas om jag inte skyndar mig till Melissa. Hahaha pusss på errr.


TÄVLING!

Hejsan, jag är med och tävlar i kissies blogg om ett iphoneskal.  jag vill vinna ett iphoneskal för att jag har har en iphone och jag har bara ett skal och det är ju bättre att ha flera än ett så det skulle varit roligt att vinna ett skal.  http://iphone4skal.com jag tävlar på den sidan ;)  Och det är på kissies blogg så gå gärna in där och va med ni också ;)  http://kissies.se   jag skulle vilja vinna detta skalet ;) http://www.iphone4skal.com/product_info.php?products_id=246&osCsid=8c40d79d00312bc407abc3661009aa83 tryck på den länken så ser ni vilket skal ;)

video!

Hejhej! Skolan gick jätte bra och jag blev faktiskt lite nöjd med schemat inte helt men det är okej. Imon börjar vi ju fan tio över 9 det är ju prefekt. Aja nu kommer den videon jag pratade om jag fick lägga in det för Carro. Tack så mycket bästa Carro!!! <333 Här kommer den njuttt! http://www.youtube.com/watch?v=5nzG2GWUfMs&sns=em klicka på länken ;)


toppen!

tja! har haft en toppen vecka: Måndag va med kompisar från klassen och filmkväll, sova över och sånt. Tisdag va med kompisar. Idag är det Onsdag och det betyder att det är skola imon efter ett långt sommarlov blää. Hahahah men innan skolan börjar ska vi ha en tjejdag bara några jag och några tjejer i klassen. Torsdag skola då ju. fredag: skola, och tagga till Melissa kommer. LÖRDAG: MELISSA KOMMER OCH JAG SKA DIT DIREKT NÄR JAG VAKNAR!! Söndag: va med Melissa!!!! Det är min vecka och den är faktiskt toppen förutom att skolan börjar ;)  Och en sak till Melissas hund har fått valpar åå vad vi ska kela med dom. LÄNGTAR, men sålänge får ni ha en toppen onsdag som jag ska ha med mina tjejer!!! Men nu ska jag sminka mig :) Jo en sak till jag ska fråga Carro om jag får lägga in en video på Canada resan som hon har gjort :) Det kanske kommer upp i veckan vi får se om jag får tag i henne :) en bild på mig och Melissa bara för jag saknar dig hjärtat!!!


FÖRLÅT!

Hejsan. Jag börjar med att säga förlåt för att jag inte har skrivit här. Jag har haft så fullt upp med resan och sånt.  Men nu ska jag faktiskit börja igen!! Det ska bli en ny header som min bästa vän Cajsa ska fixa någon dag. Allt kommer bli nytt. Jag har haft en toppen resa i USA och Canada som jag har skrivit på bloggen att jag skulle dit. Det var en upplevelse hehe. Men nu ska jag inte skriva utan jag ska bara vänta på att Cajsa ska fixa min header och sånt. snart börjar vi skolan också. Och jag väntar och väntar på att mitt hjärta melissa ska komma hem men hon kommer på lördag det är tur det.  Men huvudsaken är att jag har BÖRJAT igen hhahahaha. lite bilder från semestern.