gäst blogginlägg



Ville bara berätta att jag älskar dig ines, du är bäst hjärtat ♥

med i en tävling

hej på er. Är med i en tävling där man kan vinna en fotografering av linnea. Som om ni också vill va med kolla in hennes blogg och kolla reglerna. Väldigt fina bilder :) <3 http://neafoto.webblogg.se/2012/january/tavling.html, här kommer lite bilder från när hon fotade mig :)

slingad och klippt

Hej på er! Änltigen är utväxten väck och ni ska få bild. Fick hem lite kläder från hm också så dom ska ni också få se. Men nu ska jag inte säga mer för nu ska ni få se på bilderna :) <3 gjorde lite god mat när jag kom hem :)

28/1-12

Godmorgon. Tror inte att det är så låga som har vaknat man ändå, själv fick man vakna halv 8 på en lördag för att man ska till frissan klockan 10. Idag så ska jag slinga och klippa mig samt gå och vaxa mina ögonbryn. Bild kommer efter. Puss


Ture blood

Nu sätter jag mig här i soffan och kollar på true blood 3 säsongen. Så jävla bra är dom serierna. Min kompis lånade den och fick tillbaka den idag i skolan så när jag kom hem blev jag sugen att kolla på den. Bara för vi snackar om detta så fyller hon faktiskt år idag hon som lånade min film så grattis Linnea :) Ska göra matteläxan som jag hade tills idag ju men vet ni jag klarade bara två tal, så min mattelärare fick förklara och nu kan jag det så har det till imon. Så det blir att göra den senare idag. Puss!


Matte

Sätter mig framför skrivbordet och göra matteläxan! Har ig i matte så får väl se hur det går. Hahhah. Sen drar jag iväg på dans :) hoppas ni får en fortsatt bra onsdags kväll så syns vi kanske ikväll annars så skriver jag imon. Puss och kram.


Sängen

Hej!Nu lägger sig en ren och ny duschad Ines i sängen med boken fast i ögonen. Idag var jag i skolan mådde bra så jag tänkte jag det fixar sig. Men usch när jag kom ut i morse vad det så kallt att jag nästan avled! Kollade på mobilen och det visade sig vara -7 Asså shit,så jag hade följe med en kompis och vi fick gå för det var så halt. Men nu lägger jag mig i sängen och får hoppas att snön och att kylan går bort!!! Som ni ser så är jag lite irriterad av detta! Men ni kommer få en bild även när jag är ute i snön och se hur sur jag är haha. Puss


bättre

Hej.Mår lite bättre nu.nyss kollat på film. har hunnit beställa tid för klippning och slingning och vaxa ögonbrynen på lördag ska jag göra allt det. snart hoppar jag in i duschen och sen göra läxan som är till imon. ska nog till skolan imon om jag mår bättre för det gör jag nu men vi får väl se man får inte hoppas på för mycket. puss och vi ses imon mina underbara läsare.

Sjuk

Hej på er, är sjuk idag. Mår jätte illa! Hade fixat mig klart till skolan. Och plötsligt började jag må illa och spydde nästan. Vill inte va magsjuk!! Aja hoppas nu får en bra dag. Själv ska jag sova en liten stund och sen sätter jag på en film :)


Fredag

Shoo bree. Fredag idag och jag är nu på ett riktigt bra humör. :) ska snart sticka hem till andrea med Melissa som är här med mig. Vi ska säga hejdå till Andrea som åker inatt till Spanien kommer sakna henne jätte mycket! Jag och mina mean girls säger nu ha en riktigt bra helg och sköt om er! Puss


Tisdag

Hej på er! Kan inte skiva så mycket för ska plugga nu ikväll :) men vi hörs imon hejdå! Sköt om er!


Måndag

Godmorgon. Snart drar jag mig mot skolan, idag kanske ska jag va med Carro min mobrors tjej :) men skriver nog senare idag. Puss på er


Söndag

Hej. Vaknade halv 12 idag riktigt skönt att få sova ut idag. Idag vet jag att jag ska plugga lite och träffa min moster och hennes kille som har kommit till Bromölla dom bor ju i Malmö :) så därför ska jag nog börja fixa mig. Puss och kram!


Godmorgon

Hej på er! Vaknade halv 11 av solen faktiskt sken in på mitt rum :) blir jätte pigg när jag ser solen. Just nu ligger jag kvar i sängen och chillar lite. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas ni får en bra lördag. Puss förresten ni får en bild på våra fina molen vi hade i Bromölla igår :)


Fredag den 13

Godmorgon. Idag är det fredag den 13 åå Fett läskigt, vi får hoppas på det bästa. Så här ser lilla Ines ut på en fredag. Men snart drar jag mig mot skolan. Puss


12/1-12

Hej på er, hemma nu efter en bra dag i skolan. Det var ingen spanska idag för han glömde vår lektion hahha. Igår skulle jag ju läsa Bosniskan men Melissa kom hem till mig istället så jag får göra den idag istället. Så snart ska jag sätta mig med mina hörlurar och boken :) puss


Outfit

Såhär ser jag ut idag. Tröja hm, jeans cubus,armband vet jag inte fick det i julklapp av min moster och hennes kille :) klocka vet inte.


bosniska

Tjena. Nyss ätit och proppat i mig lite sötsaker hahah. Sätter mig snart med bosniska läxan.. Vill verkligen att ni ska börja följa mig på instagram dom som har det. Jag lägger upp massa bilder där som jag kanske inte lägger upp här. Nästa vecka börjar dansen igen. Puss och kram mina hjärtan.

Skola

Hej på er! Snart drar jag till skolan för att lära mig nya saker hahhaha! Hoppas ni får en bra dag puss och kram.


biologi

Hej på er, har precis duschat och nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen för att läsa igenom biologi läxan som är till imon. Sjukt konstigt att vi ska få läxa till en dag hhahah. Godnatt och sov sött :) <3

10/1-12

Hejsan sötisar. Va faktist rätt pigg imorse ändå. Men nu ska jag inte skriva så mycket utan ni ska få en bild på mig idag och på det jag köpte igår. allt på den första bilden är från cubus. och det andra från hm.

Mys

Nu lägger jag mig i soffan med en kopp te och sen kryper jag ner i sängen för ska ju upp tidigt imon det är ju skola. Har på mig mina pjamasbyxor som jag fick i julklapp av min moster och hennes kille,pyjamasbyxorna är från Turkiet. Men nu säger jag godnatt och imon lägger jag upp kläderna puss!!


Mys

Nu lägger jag mig på soffan och tar en kopp te och sen lägger jag mig ner i min säng får imon är det skola. Bilder på mina kläder kommer imon. Godnatt på er mina sötisar. Pjamasbyxorna fick jag i julklapp av min moster och hennes kille, pyjamasbyxorna är från Turkiet.


9 januari 2012

Hejsan. Färdig för shopping time i stan med mamma. Blir nog att shoppa mycket på hm för har 800 på presentkortet. Ni får se vad jag har handlat när jag kommer hem igen. Börjar skolan imon så detta blir en dag innan att spendera. Men nu säger jag hoppas ni får en bra dag och om ni också börjar skolan imon ta vara på dagen då. Pusss


Tjejer

Sitter här med mina fina tjejer. Snart drar vi ut,dom sover här inatt toppen ju!!!


Torsdag

Hejsan alla sötisar, sitter här och kelar med min katt. Har precis fixat mig och jag kanske drar till min kompis kille och är där med din två och en Annan kompis vi får väl se hur det blir är rätt seg idag liksom. Ni ska få se en bild på hur jag ser ut idag. Men nu måste jag försöka resa mig upp ur soffan och cykla dit i detta regnet!! Inte änns lönt att fixa sig man kommer ju ändå se ut som ett troll efter Hahhahaha. Aja hoppas ni får en bra torsdag. Puss!


4 januari 2012

Hejsan. Nu sitter jag här med mina rosa headset och dunkar musik, fan vilken bas. LOVE IT!! Ja igår fick jag även reda på att min mormor och morfar ska till USA i år igen och jag vill så gärna hänga med så vi får väl se hade varit så jävla kul. Men i sommar ska man nog till Bosnien med pappa och träffa släkten vi får väl se hur det blir. Vill även till Polen och träffa släkten. min kusin från Polen mår bättre nu hon var sjuk och låg i koma men nu är det bättre. Nu är min lille kusin sjuk hoppas på att han har blivit bättre. därför får ni en bild på oss två. men vi ses sötisar, pusss.

instagram

Hejsan allihopa, Allt bra med er? Själv är allt bra här hemma hos mig. Nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på musik. följ mig gärna på instagram. Inesalibegovic Har inget mer att säga så ni får ha det så bra, puss och kram.

2012

Det är nytt är helt otroligt. Hahhaha nu går vi tagga detta året. Det kommer blir bra men jag tror inget slår 2011 när vi va i USA. Idag är jag riktigt trött igår var det jätte roligt. Men idag är jag så trött vaknade halv 2 av två sms,annars hade jag sovit längre!! Men nu sitter jag i soffan och nyss ätit och tittar på tv. Hoppas ni har haft en bra start för det har jag haft. Puss och kram och nu kör vi!!!!