Ikea

Hej  mina kära läsare.  I tisdag så var vi på Ikea och hittade mycket till  mitt nya rum men vi köpte inte allt för det fick inte plats i den lilla blåa bilen haha. Så vi köpte en stol och ett sängbord och en spegel. Sen kom vi hem och gjorde inget särklit. Sen igår var på hälliviks badet. Och som jag alltid säger det måste bli klart innan ni ser det. Pusss och kram ha det bra!!
 


27 juli

hejhej! Igår gjorde jag inget specielt och idag så va jag och Mamma och köpte en sak till Kitty och handlade. Sen kom vi hem då ringde Mormor och sa att hon och Morfar   har blivit matförgiftade omg kan ni tänke er starckas dom. Men jag har bara en fråga  tycker ni jag ska pausa med bloggen? Svara gärna!!!  Pusss och Kram!!

25 juli

tjabba! Igår va jag och Mamma i Malmö för Marre bor där så vi var där sen köpte Marre en data och en iapod fubbit. Sen gick vi ut och åt middag gott var det. Sen så gick en runda  i stan,parken sen blev det värdens oväder med åska och regn så vi fick springa hem. Men när vi va halv vägs så slutade så vi gick och fikade någonstans. Sen stack vi upp till Marres lägenhet och va där. Puss och kram!!
 


nytt rum!

Hejhej. Igår var  jag i stan lite. Sen när vi kom hem så va Ingrid och Marre här en liten stund. Sen där efter gick dom och jag och Mamma gjorde inget specielt. Sen idag så har jag bytt rum med Mamma det var skit jobbigt och flytta alla grejer specielt sängarna men det får man tåla. Jag blev jätte nöjd ni får se det ngn annan dag för nu är jag jätte trött. Men imon blir det Malmö. puss och kram er Ines!!! 

cajsa och jag!

tjabba! Från lördags så var jag med Cajsa och vi sov hemma hos mig. Vi hade jätte roligt den kvällen vi satt med våra datorer till kl typ 12 eller ngt. Sen i söndags så vaknade jag kl 10 och  Cajsa kl halv 11.Sen så åt vi frukost och fixade oss sen så åt vi blåbärspaj och så fick jag Cajsas vaniljsås och det var inte laktos. Så jag hade jätte ont i magen därefter så Cajsa gick och lämmade filmerna vi såg i lördags och hon träffade några där sen kom hon tillbaka och då hade det gått över så va igen. Sen stack vi till fg och så. Sen stack vi hem till mig igen och gjorde inte så mycket så va vi till kvart i 11 då stack Cajsa hem. puss och kram!!!


18 juli

Hej hej. Igår var jag på bio med Filippa filmen hete Harry potter och halvblodsprinsen.Sen var vi därefter också och hade damp.Och inatt åskade det också så jag kunde inte sova så idag bler det väl att sitta hemma och ha tråkigt kanske hyra en film. Aja ha det bra hejsves.!!
 


17/7

Hej hej!! Igår började Mamma kl 2. Då stack jag till mormor sen var jag där till 5 sen körde Marre mig hem. Sen satt jag hemma och lekte med Kitty.Sen kom Morfar och Max för Max har inte sett Kitty än så nu har han det. Ja sen stack jag till Mammas jobb en liten stund och sen kom jag hem och la mig hehe. Idag vet jag inte vad jag ska göra aja vi får väl se senare.  Pusss och kram            ps:Melissa och dom åkte till Bosnien och Kroatien igår kommer sakna dej melissa jag gör redan det  så det får  bli en bild på hon och mej Puss!!!:)


15/7

Hejhej! Igår var jag med Filippa och Melissa roligt. Den här dagen tror jag kommer vara tråkig. Men nu sitter jag här och Kitty ligger brevid mej och sover. Aja har inget mer och skriva vi ses puss och kram er Ines!.


hallo!

Hej hej!! imorse myste jag med Kitty. Sen gick jag och duscha och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra idag eller jo jag kan va med kitty:) hehe aja har inget mer och säga pusss hejdå!!!!


äntligen!

hallo hallo!!  Äntligen har sötnosen Kitty  kommit eller hon kom igår. Ni vill nog se hon va? hehe ni kommer ju dö!!!!


Bara en dag kvar!!

Hej alla! Vill bara säga det har närmat sej med stora steg och det är bara denna dagen kvar sen kommer sötnosen Kitty. Aja ni vill nog veta vad jag gjorde igår jo jag var på kreativum med cajsa roligt. Hoppas ni har haft en bra helg och en bra vecka:). Puss och kram älskar att ni kollar på min blogg hehe.   ps: mormor kommer  hem på måndag från polen och snart bler det väl att träffa både hon och Marre och Max  och morfar.

katten Kitty ska bli min!

Hej alla jag ska få en katt.Den ska heta Kitty. Så söt är den men jag har ingen bild på den än ska få den på söndag. Det kommer ju bilder på den så klart. Kan ni fatta inte äns jag kan fatta det hehe. Jag tänker på den hela tiden puss på min Kitty.Idag ska vi köpa grejer till Kitty det är så kul. Det är en blandining mellan norsk skogskatt och jag tror att det va maincoon. puss och kram!


en mysig dag i Malmö


bildinlägg

Jag la precis in på min kusin. Så nu kommer


 mer

.


så!

  Hej !Nu ska vi börja med dom bilderna på min kusin och lite från sandviken. Sen där efter kommer lite bilder från Malmö.
 


4 juli!

Hej alla! Igår var jag i Malmö hos min moster. Vi shoppade så roligt jag tycker det är så fint i Malmö. Idag lovar jag att jag ska ladda ner från kamran så ni får se många bilder från igår och på min kusin och när jag va i sandviken. puss! 

yes!

Hello alla det var länge sen! hoppas ni har haft det bra. Förlåt om jag inte har lagt in något men jag har vatt hos pappa och har inte haft tid sorry. Men idag ska jag till Killebom med Cajsa,Melissa och kanske Filippa. Så senare kanske det kommer några biider på mina kusiner och från Killibom. Vi ses sen puss och kram er ines!:)