Stan

Hejsan sötisar. Nu är jag på väg till stan i detta fina höstvädret! Där inne ska jag köpa en vinterjacka nu till vintern. Sen ska jag fortsätta att plugga. Men hoppas ni får en bra dag, är så glad i detta vädret. :)


video.

Hejsan. Snart drar jag till dansen. Innan dess ska ni få en video och en bild.  Jag lägger in på det jag köpte någon annan dag för tröjan är i tvätten osv.  Men här kommer en video. (Så kan det se ut på en so lektion i vår bästa klass). Och en blid på mig och min sötaste kattt.

27/9-11

Hejsan.  Skulle bara säga att jag lägger inte in på vad jag köpte idag för jag hinner inte. Har fullt upp med pluggg,  så det blir imon.  Det var bara det jag skulle säga nu.  Men annars hoppas jag att ni får en bra tisdag! Årets skolfoto!

tävling!

Hejsan Jag är med och tävlar i en blogg. hennes blogg heter www.felicialagrelius.blogg.se. Va ni också med så kanske ni vinner också en länk till er blogg och blir veckans blogg.

outfit

Hejsan igen. Nu kommer en bild på mig idag jag tog dom nya skorna för att man måste ju testa dom! Hahaha här ser ni dom men det kommer en bättre bild imon
.
 
 tröja: new york   kofta: hm    leggings: hm    halsduk: bikbok   skor: din sko  solglasögon: bosnien (har dom för jag ser hemsk ut annars)


Eric saade!

Hejsan. Jag tänkte på en sak innan när jag satt och kollade på mobilskal och lyssnade på Eric saades musik. Varför har dom inte ett mobilskal på  honom? Det hade varit något elller hur? Fan va glad jag hade varit då!  själv ska jag ha en bild på min vägg på honom. Jag älskar honom.. hahha som sagt så ska jag lägga in skorna och det jag köpte någon annan dag. För jag måste plugga och sånt. Pusss på err.  Sååå snygg!!

trött!

Hejsan. Nyss packat upp från min väska, sovde ju hos en kompis inatt med mina andra vänner som var med på Novalund utom en sovde hon skulle iväg idag så hon kunde inte. Men vi hade det jätte roligt och mysigt igår på Novalund. Jag handlade inte så jätte mycket men jag fick hemm ett par jätte snygga SKOR.  jag visar bilder imorgon, jag är jätte trött men jag ville bara säga att jag har haft det kul och sånt. Hoppas ni fick en bra fredag. det blir nog pizza eller något i den stilen. Såhär ser jag ut efter en rolig fredag.Puss och sköt om er min fina läsare.


NOVALUND!

Godmorgon. Snart skola för min del sen så taggar jag och mina fina tjejer till novalund där det kommer bli shopping. Skriver mer ikväll när jag kommer hem om jag inte ska sova hos min kompis. Men annars hoppas jag ni också kommer ha en bra fredag som jag. Pusss


grattis!

Hejsan, Jag börjar med att säga grattis till min lille kusin som blir 3 år! Åå vad tiden går snabbt, nästa helg ska jag till Pappa och då ska jag fira honom. Ska snart ringa och sjuga för honom. Men innan det så ska jag tagga för novalund imon. Hahah har inget mer att säga idag så det får bli en bild på min store pojk. Puss och hoppas ni får en bra torsdag. GRATTIS POJKEN MIN! <33333

morfar!

Tjaa, Nu sitter jag här nykommen från skolan. Sitter med dunkad  musik.  Klockan 8 drar jag till dansen. Fast innan det kanske jag sticker till mormor och morfar. För idag fyller min morfar år. GRATTIS! och imorgon fyller min lille kusin år han blir 3 åå vad stor han blir.Ska ju till novalund på fredag med mina fina tjejvänner.Nu så måste jag nog klä på mig joggingbyxor om jag ska till mormor innan dansen. Hahah nej men det är så jävla gött att sitta i joggingbyxor, därför ska jag ha en onepice ;) Men annars hoppas jag att ni har en bra onsdag. Pussssss grattis morfar. <3333 åå när jag tittar på gamla blider från USA och Canada blir jag glad åå vad det var roligt drömmer mig bort dit :)

ansiktsmask

Hejsan, Nu sitter jag här med ansiktsmask och spelar wordfeud och dunkar musik hahah. Har typ inte pluggat någonting på grund av wordfeud man blir verkligen beroende. Sitter på lektionerna och spelar hahahah. nej men lilla jag måste skärpa mig. Asså någon som har wordfeud som vill lägga till mig?  jag heter inesalibegovic.     LÄGG TILL HAHAHAHA. Nu säger jag  och min mobil godnatt till er. kommer ju inte skriva mer idag!


tisdag!

Tjennna alla min fina läsare. Nu sitter jag här med alla läxor. Men innan pluggandet börjar blir det lite var jag gjorde igår som inte fick mig att skriva här.  Jaagg va med mina fina söta vänner vi hade så roligt att jag inte hade tid att skriva här. Idag blir det bara plugg eller nej det blir ju att chilla också hahha. Men nu kallar maten på mig innan pluggandet börjar (hjärnan måste ju funka efter en lång dag med min röriga klass hahah älskar min klass). Men nu säger jag hejdå och vi syns kanske ikväll om jag har något att skriva annars skriver jag ju såklart imorgon.Puss på errr min sötísar:)´
 Jag med min engelskaläxa.  Obs bilden är inte en av dom bästa min kamra är lite smutsig så ni vet! haha


omg!

Hej, Asså ni människor som kommenterar min blogg. Tex du som kommenterade i mitt förra inlägg. Någon Muhamed. asså vad snackar du om. Asså om du vill mig något så skriv någon annanstans och inte i min blogg. Asså  vad du ljuger? Känner jag dig?  Nej då kan du inte gå runt och ljuga om min familj och om mig? Assså vadddddddd har du för problem? Blir bara så jävla argg!!!


lördag!

Godmorgon, eller ni kanske vaknade nu men jag vaknade faktiskt 8 av att solan sken in på mitt rum. Hahaha väldigt skönt det gör mig glad och pigg. Jag gick upp och åt cornkleks (stavning) sen datan och sånt sen gick ja och la mig i sängen igen och spelade lite spel på min mobil, och nu sitter jag här och lyssnar på musik och snart ska jag fixa mig. Idag vet jag absolut inte vad jag ska göra. Vi får hoppas att det blir något roligt i detta vädret.  Vad ska ni göra en sån här fin dag? elller ni kanske inte har det så hos er? :) Puss på er och hoppas ni får en bra lördag!! vi får säga till cajsa att hon ska fixa min header.  En bild på mig igår innan jag stack ut med mina 2 tjejkompisar. Hade liksom tråkigt ;)

bilder!

Hejsan. Nu ska jag bara säga förlåt för dålig uppdatering. Men för att vara snäll ska ni få lite bilder. Så här har ni hoppas ni gillar dom :)