31/8

Hejhej. Idag har det varit en skit tåkig dag i skolan vill inte prata om får bara ont i magen och blir ledsen. Sen kom jag hem då var jag med Cajsa och Melissa också en liten stund för sen stack hon hem hon skulle hämta Chico men sen gick det inte va för hon för hon skulle klippa sig. Aja sen var jag med Cajsa och då sminkade om mig och fixade mitt hår sen tog hon kort så nu ska ni få se. Men nu har hon cyklat hem så nu ska jag nog spela sims. Vi ses puss och kram!!:)
 

30/8

Hejhej I fredags så va jag i stan med Cajsa,Filippa och Natta. roligt var det! Sen nu sitter jag hos Mormor på Marres data. Mormor bjöd oss på mat och kaka. Sen igår var jag med Melissa,´Felicia,Emelie óch sen lite senere kom Cajsa. Vi hade mkt ryck haha. Skit kul. Aja nu har jag inget mer och skriva för nu ska jag sitta och prata med Marre. Nu ska ni få se hur söt golden är för jag saknar min älskade Adda. Nu får har det så bra puss och hejdå!!!


25/8

Hejhej. Idag har vi vatt på korsholmen med skolan kul det var jätte söta hundar. Aja sen så kom jag hem då var jag med Nora och melissa massa saker. i helgen har jag sovit med kompisar Melissa Cajsa och gjorde typ model. Puss och kram
.

Skola!

Hello. I måndag så började vi skolan så jag har haft fult upp. Men idag så efter skolan var jag med Melissa vi hade typ damp som vanligt. Nu får vi köpa glass och sånt asså det äger och så får man sittta inne på rasten. Nu får det bli en gammal bild på några av mina kompisar. På den andra dala haha.
 

Stan!

Hejhej! Igår var jag i stan och handlade mycket och ni vill särket se vad så nu kommer det. Sen idag har Mamma gjort en fläta som ni också kommer så se så nu kommer allt. Puss och kram! Och Kitty kommer ni också få se!! 

Bromölla igen!!

Hejhej Igår kom jag till Bromölla till Mamma jag har ju varit hos Pappa. Förlåt om jag inte skrivit så  mycket  för vi har haft så kul så jag har inte hunnit.  Sen när jag kom hit fick jag se min  Melissa åå vad jag har saknat henne.Men jag har fått jätte fina saker också ni ska få se från henne. Aja jag har nog inget mer  och skriva just nu på morgonen.  Pusss och kram!!!  om ni undrar så kommer det bilder på mina kusiner!!!

hos pappa!!

Hejhe!j Igår kom jag ju till Pappa sen när vi kom hem hit så stack vi till basängen. sen har Eldin och Dino sovit här med. sen idag vet vi inte vad vi ska göra än. Aja kanske kommer mer sen Puss och kram.!!

Laholm idag!!

Hejhej!!  Igår var jag vid stranden med Mamma och Marre mysigt vi badade.sen Idag ska jag upp till Lahlom till pappa i en vecka vi kommer särket ha kul som vi alltid har. Aja ni får veta med när jag är där. Puss och kram!!!

äntligen!

Hejhej! Äntligen är rummet klart och ni vill nog se hur det blev för det kommer nu. Och jag är super nöjd. Puss.

en lång promenad!

Hejhej Idag så var jag Mormor Morfat och Mamma på stranden i Åhus och sen blev det en promenad i Åhus. Sen stack vi till Kristrantad och Morfar bjöd oss på Kina mat gott var det också aja sen stack vi och handlade och sen hem. En sån mysig dag har vi haft puss på det. har inget mer och skriva idag så det kommer mer imorgon Puss och kram!!


1/8

hej Idag så började jag och Mamma fixa trägåden sen kom Carro och Max och Morfar och Marre och  hjälpte till. Sen stack jag och Carro och max hem till Mormor och Morfar och åt lite bär sen cyklade jag Carro och Max och Marre till ngn brygga. Sen när vi cyklade hem så åt vi majskolv och sen vanlig mat och sen efterät gott var det Mormor gjorde det. Sen gick alla hem och då gick jag och Mamma med hem så den dagen har varit jätte mysig tack alla. Puss och kram!! Och juste Carro jag flätor på mej och Marre sen säg själv.

31 juli!

Hejhej. Idag har jag hängt med Mamma någonstans. Sen kom vi ju hem och då kl 6 stack vi på bio jag och Mamma filmen var jätte bra och rolig vi ska köpa hem den. Den heter sommar med Göran haha. Sen stack vi hem och då kom Marre och Morfar och hälsade på och jag bjöd dom på cola och mina chokladbollar som jag hade bakat. Sen när dom stack hem så gick jag och gjorde något. Sen imon ska vi nog va med familjen och äta tillsamans hos Mormor pusss på det.  Pusss och kram er Ines!!!!