orientering.

Hello. Ja då har man avklarat denna dagen med orientering, det gick faktiskt rätt bra. Vi var ju 6 st. Bra jobbat tjejer. Här har ni  lite bilder på hur jag såg ut idag. Men nu ska jag titta på tv. Ni får ha en jätte bra fredag. Och imon också för det är Valborg då. Själv ska jag spendera den hemma hos Melissa. :) <3
 
kofta: thailand   tröja: bikbok    leggings:hm    solglasögon:bikbok


omg!

Cha cha.  Jag är så ledsen att jag inte har skrivit på några dagar. Men imon har vi orientiring. Omg asså, jag är så nervös men det kommer gå bra vi är 6 st som går liksom. :D  Men nu måste jag sätta mig vid teven för big brother börjar.  Pussssssssssssss :) <33


55 dagar!

hejsan, kom hem från pappa igår. när jag kom hem så stack vi hem till mormor vi målade ägg och åt middag väldigt gott, idag ska vi göra samma sak fast leta efter påskägg. 17 grader riktigt gött. omg om typ 55 dagar kvar så åker jag till USA och CANADA. helt sjukt kan inte fatta det. jag är så glad. nu får man räkna ner dagarna och när det börjar nära sig skriver jag ju mer. hehehe. ska snart hoppa in i duschen och fixa mig tills vi ska till mormor och äta och leta efter påskägg.     GLAD PÅSK allihopa!!


19/4-11

  
 tröja: hm   shorts: exit   leggings: hm    armband: hm   
 
Cha cha. Om några timmar bär det av till Pappa. Ska bli riktigt roligt att träffa alla. Ser ut så här idag, det är inte jätte varmt än men man kan ha shorts om man har leggings under. Men jag kollade på min mobil så stod det att det var 15 grader hos Pappa. Så det kanske blir att man går ut på balkongen och tar av legginsen lite och solar. haha. men annars så har jag inget att berätta. Det kommer inte bli så många inlägg där för jag har det så roligt och fullt upp. Puss och kram och njut av vädret.

påsklov!

Men hallou ja! I helgen har jag sovit hos Melissa Conne också. Igår så kom jag hem från Melissa lite innan big brother började. Shit vad denna låten är bra. Men imorgon kanske jag åker till pappsen :) <3 kommer bli roligt. men nu ska jag digga låten hahah. Hejdå ha det skönt i detta vädret.


bilder!

Cha cha. Nu kommer  lite bilder som jag fått av Melissa. Vi tog 347 bilder men ni ska ju inte få alla dom hahaha.


sorry!

Hallau ja! Som jag sa så skulle jag lägga in bilderna men Melissa har inte skickat dom så jag får säga till henne att jag får dom tills imon. Men ni får typ två bilder från stranden. Ha en toppen kväll :) <3 


12/4-11

Cha cha. Nu ska jag snart dra iväg till Melissa och här får ni en tre bilder på mig som jag tog nyss ni får dom andra bilderna sen.  Hejdå.

11/4-11

CHA CHA. Jag är så glad och vet ni varför jo för våren har kommit och det innebär att det snart är sommar, haha. Idag har jag haft en sån mysig dag med min bästavän Melissa. Vi har haft picknik och cyklat så mysigt. SOLAT UTE IDAG. Helt sjukt det gör mig så glad. Imon kommer både bilder från idag och igår när jag var på stranden och gick med Mamma en runda. Men det kommer imorgon så nu blir TV. Hejdå pussssss och krammmm.


10/4-11

Cha cha alla. Igår så var jag runt och cyklade i det fina vädret med min söta fina älskande bästis. Idag ska jag också vara ute i det fina vädret. Imon ska jag iväg och fixa ögonbrynen igen ni kommer få se hur det blir. Aja nu ska jag sätta igång en låt och fixa mig samtidigt. Ha en bra söndag och njut av vädret. Älskar denna låten helt otroligt att hon är bara 13 år och hennes föräldrar köpte denna videon till henne. hon sjunger bra :)

FÖRLÅT!

Cha cha. Förlåt för jag inte har skriv det har varit för jag har haft mycket läxor/prov. Annars har jag haft en bra vecka och och helg. Denna helgen ska också bli bra. Jag ska ha en frågestund här också. Men inte idag säger till när. Nu ska jag fixa lite popcorn och vänta på big brother. Ha en fortsatt bra fredag. Pusss

tävling!

Cha cha, jag ska bara skriva att jag är med i en tävling på www.fokis.se och där jag kan vinna en mobiltelefon. jag skulle vilja vinna den för att jag skulle kunna ha den i reserv eller något. hade varit kul med två stycken mobiler.  har aldrig haft det samtidigt :)       (skriver på bloggen snart igen och det blir nog imorn berättar mer vrf jag inte har bloggat på länge)