Polen här kommer jag!

hejhej allihopa. Om bara några timmar så sitter jag på flyget på väg till Polen. Jag kommer sakna alla i Bromölla som typ Mamma,Melissa,Cajsa,Morfar,Marianne och Max. men nu har jag  faktiskt  inget mer att skriva utan nu måste jag sova lite. Jag är skit nervös. Det kanske blir något inlägg i Polen vi får se.

bilddax!

Hejhej jag ska inte skriva så mycket ni ska få se bilder istället. nu ska ni få höra något kort fattat, förra helgen var jag hos pappa det var riktigt kul som vanligt. I fredags var jag med Melissa och Cajsa vi var ute med hundarna riktigt mysigt. igår så var jag på fest pappas och Amelas kompis barn fyllde 1 år sen blev det Plösligt ett bröllop pappas och aAmelas kompis gifte sig
.

torsdag!

Hej Mina kära läsare! Idag har vi elevfri dag skönt. Idag var jag i stan med mamma blev att vi köpte ett par converse från stadium och en en randig tröja från jc sen var det dans. Igår så ringde Conne och undrade om jag ville va med henne så jag stack ditt. igentligen så hade jag frågat Melissa och Cajsa om vi kunde göra en sak tillsamans men det blev inte så. Imorgon så ska jag till pappa ska vara där hela helgen så jag kanske kommer ta lite bilder där ifrån. Ni får ha det så bra.:)

14/3

Hejhej Förlåt om jag inte har sktivit denna veckan,det mesta kan nog bero på att jag har varit sjuk så jag har inte orkat men jag sak ta igen det:) Iallfall så har vi hyrt jätte många filmer bland annat Wallander som jag älskar och massa annat. I lördags var jag i en runda i stan jag köpte en pjamas på hm trosor och två par solglasögon. Sen var det Melodifestivalen också min Erik kom trea det är bra det också anna var också jätte bra. Ni måste lyssna på hans låten sleelplees, snygg är han. Idag drog mamma mig ut på en promomenad i standägen för jag har typ inte varit ute på en vecka :P Det var kallare än vi trodde. puss och kram från er Ines <3

lördag

Hejhej Idag är det lördag, jag ska nog till Mormor. Mormor har  nog bestället flygbiljetter till mig och henne, För vi ska till Polen i påsk jag vet inte vilket datum än men jag får nog reda på det idag då:) Ni får stå ut med mig lite till för jag kommer inte kunna skriva så mycket i Polen.  Igår var det fredag och jag va med Melissa och Cajsa igentligen skulle jag till min pappa men det blev inte så, Sen stack Melissa hem och åt jag och Cajsa middag. Sen stack vi till Maxi med min Mamma och köpte godis och cola sen stack vi hem och kollade på let´s dance och sen SOLSIDAN bäst ju:) Sen stack Cajsa hem.  Puss och kram från er Ines.  Obs Melissa ville inte va med på bild så det blev bara jag och Cajsa.