Tosselia och fira Max!

Hejsan alla läsare. Igår så var jag på Tosselia med Mamma,Melissa,Annika och Zaiko. Jag och Melissa blev sura för att det stängde 4 jag han bara åka en och Melissa 2  karuseller kan ni tänka er. Men vi bade mycket också det var rätt kalt men ändå varmt. Vi kollade på atister Måns,Jill,Amanada,Sanna och Ola jag har alla på bild och jag har spelar in också. Idag är det en tråkig dag det är ju söndag. Igår efter Tosselia så var vi och firade Max för han har fyllt  25 år i tordags. Vi åt blåbärs hallon tårta och daim tårta gott. Men nu har jag inget mer att skriva så vi ses hejdå.

måndag

Hejsan allihopa. Denna helgen har jag varit med Melissa och Cajsa vi har sovit i husvagnen. I lördags så var det triaden det var inte roligt för vi vann inte.Idag så vill jag igentligen till glassbåten i sölvesborg men vår bil är sönder så jag tror det inte blir det men vi får se. Ja som sagt det blev att sova i husvagnen i helgen riktigt mysigt var det. Jag har inget mer att skriv förut att det är skola imon och det är ett minus men det är ju snart sommarlov så ni få ha det så bra hejdå.

husvagnen!

Hejsan alla! Denna dagen har jag längat efter (fredag) jag kom för en liten stund  till Melissa  vi båda  sitter vid  vid datan. Vi kommer ha skit roligt. för jag ska sova här hela helgen. jag har faktiskt ingen bild men vi ska ta lite bilder sen. Hejdå

tosselia och liseberg:)

Hejsan allihopa. Igår blev det Filippa och Melissa och vi pratade och spelade uno och hade liksom skoj. Imon så ska jag sova i husvagn. Sen på lördag så ska vi till folketshus för där håller en tävling för alla skolor. (triaden) Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det är bara 9 dagar kvar till Tosselia och till Liseberg så är det bara 13 dagar kvar. Men nu har jag inget mer att skriva förutom att det får bli en bild på när jag och Melissa var i liseberg när det var julmarkand och en på Tosselia. obs: det blir nog inget död får här i bloggen äckligt.

morgon

Godmorgon mina läsare! Har nästan precis vakant för vi är ju lediga idag:) När jag steg upp så kände jag att jag kan knappt röra mig för jag har en så jäkla träningsvärk i magen. Sen efter en liten stund så kom jag upp från sängen och gav Kitty lite mat för hon mjauade (stavning) sen blev det darton. Min förklydning har blivit bättre men jag är fortfarande förklyd och ont i halsen. Det får bli en bild på som jag ser ut nu. ha det bra så kanske skriver jag senare för jag vet inte vad jag ska göra i detta tråkiga vädert (rengnar) så vi ses. (obs jag ser hemsk ut nu :P) ni får jätte gärna svara på denna fråga också tycker ni att jag ska lägga in bilder på det dödda fåret? (det ser hemskt ut)


dålig uppdatering!

Hej! Förlåt för min uppdatering har liksom inget att skriva om och jag har tröttnat. Men alla tjatar på mig så jag får väl börja med det igen. Men då får ni lova att ni komenterar också. Igår så var jag inte i skolan för jag mådde inte bra så jag stannade hemma,men idag så orkade jag. Vi var på en utedag i skolan också det är skoj som vanligt men nu måste ni svara på en sak tycker ni att jag borde testa att videoblogg?.Sen efter skolan så var mamma helt störd jag ringde till hennes jobb och skrek på henne för hon sa att jag måste på yoga idag:O Så jag stack dit hade as bråttom men det var ändå helt okej, har träningsvärk i magen nu så jag kan inte skratta och böja mig. Sen efter det blev Melissa vi hade as skoj det var as roligt när vi satt på hennes balkong. Marianne har landat hit efter sin Turki resa. Det var roligt att träffa henne igen ska träffa henne denna veckan igen för vi är liksom lediga onsdag,torsag,fredag och måndag gött. sen har jag tagit kort på mina sötnosar så nu ska ni få lite bilder på dom. Men nu fick ni lite uppdatering igen. ha en bra kväll så ses vi kanske imon:)<33