framme

Hejsan,nu ar jag framme i Polen efter en lang natt pa baten och en lang bil tur,har precis atit god mat,har inte sa mycket mer att saga utan jag kanske lagger ett inlagg till lite senare, for jag ska ju umgas med min slakt ocksa. hejda. obs det finns inte a a o ni fattar anda hoppas jag.

outfit

Hejsan,nu kommer min outfit, nu är jag klar för resan så åker jag till båten,hejdå.
mössa-schack matt
halsduk-schack matt
skinnhanskar-lindex
jacka-veromoda
byxor-cubus
tröja-hm
converseväska-accent
resväskan-biltema

Polen här kommer jag!

Hejsan idag åker man till Polen, kommer bli så roligt att få träffa släkten igen,när jag kommer fram så lägger jag in ett inlägg och när jag kommer hem så kommer ni få se massa fina bilder,innan jag åker lägger jag in ett inlägg om min outfit idag. Men nu ska jag forsätta att packa vi ses.

fotodag!

Hejsan i måndags hade jag en fotodag med Linnea. Hon fotade mig,så jag ska inte skriva något mer utan här får ni lite bilder hejdå.Nu får man äntligen ta fram sin vinter jacka haha.

3/10

Hejsan allihopa! Ny månad, Just nu sitter jag hemma hos Mormor och Morfar har sovit här inatt. Idag ska jag inte göra något bara slappa. Imon är det skola igen en ny vecka. Jag har inte mer att skriva utan ni får ha en bra söndag hejdå.Titta bara på denna bilden det är i spanien kommer inte ihåg vilket år kan det ha varit 2009 jag vet inte men titta poolen helt själv.