bilder

Hejhej! Det var ju julafton i torsdags och vi hade det jätte mysigt så ni vill nog se dom nu. För jag kommer bara skriva vad jag fick.  Sen kommer dom så det bler väl en bild inlägg idag hehe. PUSS    jag fick: underkläder,morgonrock,mysiga strumpor,armband,spel,klänning,skor,presentkort på hm,presentkort på att fixa naglarna,fön,trippeltång.

julafton!

Hejhej! idag är det julafton så roligt och jag ville bara önska er en riktig God jul. Jag vill också att ni hör på denna musik för jag tänker nu är det äntligen jul! puss och kram er Ines. (obs det är från förra året bilder kommer sen) här är den!

bakdag!

Hejhej! Igår har jag bakat pepparkakshus och lussebullar med Cajsa Carro och Melissa vi hade jätte roligt. Vi tände tomtebloss också så roligt men nu är ni väl lite spännade att se alla bilder så här kommer dom. Pusss och kram er Ines. (obs imon är det julafton jipppi)

julfest!

Hejhej alla! Idag ska jag typ på julfest till min kompis Andrea och alla mina vänner vi ska byta julklappar och sen ska vi mysa. En sak till det är att Carro kommar om två dagar och på tisdag ska vi baka så kul ska vi ha det. Ha det så bra puss och kram er Ines. Det får bli denna bilden haha.

show!

Hejhej Igår var det fredag och det var final i idol och gissa vem som vann? Jo Erik jippi. Jag och Cajsa såg det tillsamans hos Cajsa. Idag är det dans show kom och kolla en är kl 1 och en kl 5 asså två shower. Men nu hinner jag inte skriva mer för ska snart dra.Vi ses puss och kram er Ines.:) (obs det får bli denna bilden)