låten!

Hejhej Jag måste be er att lyssna på denna låten. Idag bler det bio Avatar äntligen puss.

lyssna!

Hejhej! Jag ska bara skriva lite för ni måste höra denna låten den är bra kram.

naglarna!

Hejhej! Idag har jag fixat mina naglar så nu ska ni se hur det blev. Har inget att skriva mer kram. Glömde en sak nu har jag fått mina saker från hm.



frissan!

Hejhej Idag har det vatt skola som vanligt.Men vid 5 skulle jag gå och klippa mig i sölvesborg det blev jätte fint men det var ändå bara topparna.Sen så gick vi till coffe house och fikade jag tog en paj och te det var jätte gott  imorgon blir det att fixa naglarna igen.Men nu ska jag äta lite mat så vi ses puss och kram er Ines:)

yesssss!!

Hejhej! Idag har jag äntligen fått min data tillbaka som har varit på lagning. Den funkade jätte bra det trodde man aldrig hihi. Men nu ska jag nog spela sims kan ni fatta? Allting är kvar jippi.  Men vi ses nog imorgon. Puss och er Ines som ska börja blogg mera haha.

 

omg!

hejhej! Förlåt om jag inte har skrivit något på min blogg för min data är sönder:( Så nu sitter jag hos Melissa som tur. Hårdisken är sönder kan ni tänka er fy fan. Den är klar den 1/2 om den nu kommer funka annars kommer vi köpa en ny hoppas det hhihi:) Men nu kan jag inte skriva mer för nu ska jag och melissa göra något så vi syns hejdå min tittare puss och kram:)<3333

Stan!

Hejhej! Har varit i stan idag med Mamma vi shoppade jätte mycket mest till mig köpte för mitt presentkort på hm. sen åt vi också på MCdonals. (vet inte hur det stavas)  Imorgon börjar skolan igen. Nu kommer lite kläder som jag köpte idag. god natt på er kram Ines:)!
  


naglarna!

Hejhej! Idag har jag fixat mina naglar,för mitt presentkort som jag fick av Max och Carro.Det blev riktigt fint och  jag är väldigt väldigt nöjd så tack ska ni ha Max och Carro det kommer jag nog att göra fler gånger.:)

paketöppning!

Hejhej Nu kommer ett klipp på paketöppning från julafton 24-12-09 kolla på det.