söndag

Hejsan allihopa! Igår slingade jag mig jag blev riktigt nöjd med det. Man kan inte få det på bild men i verkligheten så ser man att det är blont. I fredags så var jag i simhallen med Melissa och Conne det var jätte roligt. Igår var det melodifestivalen det var ju inga bra låtar. Jag och Mamma va hos Melissa och dom och vi åt chips (jag gillar inte det) godis (jag älskar). Det var denna helgen det. Imorgon börjar skolan. Men nu ska jag kolla på tv. Vi ses hejdå.
  

 


 
                                                                    Puss och kram er Ines!!


torsdag ..

Hejsan mina läsare igår blev det en bra dag ,först till scrapbookingen och efter det stack jag och Melissa till frasses och köpte hem mat. Det var super gott men inte colan .Efter det ringde vi Conne och sen så kom hon och hennes  lillebror och sen bowlade jätte kul men jag kom sist .
På lördag ska jag och mamma in till stan för jag ska slinga mej på Skägg och lockar :)



                                            Puss och kram er Ines . ♥


måndag!

Hejhej! Idag har jag,Mamma,Annika och Melissa kollat på film hemma hos dom vi hyrde Sommaren med Göran jag och Mamma har redan sett den men vi ville se den igen för den är så bra. Igår var jag också med melissa vi åt paj jag och Melissa vispade grädden det kommer lite bilder från gårdagen. Sen stack vi ut och va i snön det var jätte roligt vi körde lite tävlingar där. Puss och kram er Ines.<3


fjortis bilder!

Hejhej! Igår var jag med den bästa Melissa såklart vi gjorde en sak innan vi tog fjortis bilder. Ni kommer få se dom. Älskar dig Melissa vi hade skoj. Puss och kram.
 

filmklipp!

Hejhej Jag har ju lovat er att jag ska lägga upp ett klipp från showen som vi hade i skolan.Så jag valde modevisingenm, puss och kram er bloggare Ines:)


Showen 2010!

Hejhej! I tisdags så var det Show med skolan och min Mamma filmade det mesta så nu ska ni få se det. Igår var jag också på bio med: Mamma,Annika,Zakio och Melissa det var farsan  den var skit rolig utom en sak men det ska jag inte säga för då tänker jag bara på det. sen efter det blev det pizza hemma hos Melissa det var så mysigt tack för den dagen allihopa. puss och kram er Ines.( obs videona kommer någonannan gång)

tandlärkaren!

Hejhej! Idag har jag vatt i skolan till tio typ för sen skulle jag till tandläkaren och kolla mina tänder. Sen efter det så stack vi till böckmans och köpte hem semlor så nu ska jag äta dom så vi ses puss och kram<33

sommaren!!

Hejhej! Det har inte hänt någonting specielt idag, men ville bara säga att jag vill att snön ska bort så att Sommaren kan komma fram längtar verklingen ditt så nu vill jag bjuda på en Sommar bild:)<3